Τρόποι αγοράς των αγαπημένων σας προϊόντων Aloe vera σε λιανική τιμή +

Τρόποι παραγγελίας σε λιανική τιμή τηλεφωνικά :

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε απλά ένα ή περισσότερα προϊόντα στη λιανική & δεν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος για καλύτερες προνομιακές τιμές, μελετήστε τις παρακάτω οδηγίες:
 

Για την διευκόλυνσή & την καλύτερη εξυπηρέτησή σας,διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή ( μετρητά)Αντικαταβολή είναι μια οικονομική συναλλαγή όπου η πληρωμή των παραγγελθέντων
προϊόντων γίνεται κατά τη στιγμή της παράδοσης τους!!(Τώρα δωρεάν τα έξοδα αποστολής για αγορές πάνω από 28 €)

  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας.

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν η πληρωμή σας επιβεβαιωθεί.

Άμεση αποστολή των προϊόντων
Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες με αντικαταβολή με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier.

 
Δείτε & αυτό σας συμφέρει Kάντε το μια φορά !!
  1. Αποκτήστε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη &αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Aloe Vera σε καλύτερες προνομιακές τιμές -15% για πάντα.
  2. Δωρεάν εγγραφή ελάχιστες παραγγελιές 55 € 

+2.Δείτε & αυτό σας συμφέρει Kάντε το μια φορά.

Σε περίπτωση που γίνουν αγορές στον προσωπικό κωδικό αξίας 485 € άμεσα ή Προσθετικά το ποσό αυτό μέσα σε δύο οποιουδήποτε συνεχόμενους μήνες (μία φορά στη ζωή μας),ο πελάτης Χονδρικής γίνεται πελάτης Υπέρ Χονδρικής και έχει δικαίωμα να διεκδικεί από εκεί και πέρα μια ζωή (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ) με προνομιακή τιμή μεγαλύτερη  δηλαδή -35 %