Μια εταιρία που κάνει τη Διάφορα

Η Forever Living ιδρύθηκε το 1978 στο Scottsdale της Αριζόνα. Από τη διεθνή έδρα της , ο Rex Maughan,ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, διευθύνει επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η Forever Living είναι μια πολυεθνική εταιρεία που είναι παρούσα σε περισσότερες από 175 χώρες χάρη στους ικανοποιημένους καταναλωτές της που κάνουν γνωστά τα προϊόντα της, με σχεδόν 46 χρόνια ιστορίας.


Κατασκευάζουμε και πουλάμε 220 αποκλειστικά προϊόντα για την ευημερία σας, με βάση ένα από τα πιο αγνά δώρα της φύσης το φυτό Aloe Vera.


Η μοναδική επιχειρηματική μας ευκαιρία πληρώνει ανθρώπους σαν εσάς απλά για να μοιραστείτε τα προϊόντα μας με άλλους. Περισσότεροι από δώδεκα εκατομμύρια διανομείς σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει πόσο ισχυρή είναι η ευκαιρία μιας ζωής με τη Forever Living.


Εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν πιο ικανοποιητική, υγιή ζωή και οικονομική ελευθερία χάρη σε μια μικρή επιχείρηση που ξεκίνησε με ένα μόνο όνειρο. Στη Forever Living, πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη κληρονομιά μας είναι αυτό που κάνουμε για τους άλλους και πώς το κάνουμε.


Δεχόμαστε βιώσιμες πρακτικές που μας επιτρέπουν να δουλεύουμε σε αρμονία με τη γη, αφήνοντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον στα παιδιά μας. Η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον είναι πολύ περισσότερο από το καθήκον μας είναι πραγματικά η χαρά μας. Από την αρχή, είχαμε το μέγιστο σεβασμό στη φύση.


Ενώ πάντα είμαστε περιβαλλοντικά συνειδητοί, θέλαμε να είμαστε υπεύθυνοι. Η πρόκλησή μας να είμαστε φιλικότεροι προς το περιβάλλον δεν βασιζόταν στα ακόλουθα μυρμήγκια ή στους φιλαρμονικούς κριτικούς. Το κάνουμε αυτό γιατί είναι το σωστό πράγμα.


Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που καυχώνται για ελάχιστες αλλαγές μόνο και μόνο για να συμβαδίσει με τις περιβαλλοντικές τάσεις, αξιολογήσαμε τις πρακτικές μας, έκανε ένα σχέδιο για την καλύτερη τους εαυτούς μας και την πιστοποίηση Προσπάθησε του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης – ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των εταιρειών.


Το 2006 δρομολογήσαμε ένα επίσημο πρόγραμμα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για να διεγείρουμε τον εαυτό μας να κάνει περισσότερα.


Η περιβαλλοντική μας συνείδηση, έχει κάνει, ήδη, μια καλή αρχή, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά Aλόης Βέρα, τα οποία καλλιεργούνται στη Δομινικανή Δημοκρατία και στις φυτείες του Τέξας. Κάντε τον υπολογισμό! Όταν γίνεται η μετατροπή του διοξειδίου του άνθρακα (CO2 ) σε οξυγόνο, 20 φυτά Αλόης μπορούν να μετατρέψουν το ίδιο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα (CO2 ) σε οξυγόνο όπως ένα δέντρο. Άρα, μόνο από την Αλόη, η Forever Living καθαρίζει τον πλανήτη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο!