Η Ευκαιρία Που  Θα Αλλάξει  Τη Ζωή Σας !

Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για “τα μυστικά της επιτυχίας θα σας βγάλει 93 εκατομμύρια αποτελέσματα σχεδόν στη στιγμή Τι είναι αυτό που έχει το μονοπάτι των ανθρώπων προς την επιτυχία που μας κάνει τόσο πρόθυμους να μάθουμε περισσότερα; Στα περισσότερα αποτελέσματα του Google θα σας πουν ότι υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι, η πλειοψηφία τους στηρίζεται στη συμπεριφορά, όχι το που γεννηθήκατε ή πόσες ευκαιρίες βρέθηκαν στον δρόμο σας. Αυτό μου φέρνει στο νου ένα αγαπημένο μου απόσπασμα του Henry Ford. 


Οι Αξίες της forever Πάθος, Εμπιστοσύνη, Υπευθυνότητα   Ανάπτυξη και Βραβεύσεις  Αληθινή Ευκαιρία, Αληθινοί Άνθρωποι, Αληθινά Χρήματα .Η Forever Living προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία, αλλά και οικονομική ελευθερία σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν αυτή την απίστευτη ευκαιρία. Εάν αναζητάτε περισσότερες αποδείξεις, μιλήστε με τους εκατομμύρια Συνεργάτες που ζουν το όνειρο της Forever κάθε μέρα. Μπόνους. Βραβεία. Προαγωγές. Κύρος. 


Όλα αυτά αποτελούν μέρος της εμπειρίας μας με τη Forever Living Products. Γιορτάζουμε κάθε βήμα της ανάπτυξης σας με την εκτίμηση που σας αξίζει. Θα υπάρχει καταιγισμός από μπόνους. Θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε καταπληκτικά κίνητρα. Απολαύστε εξωτικές διακοπές. Και βραβευθείτε δημοσίως σε εκδηλώσεις και σε ράλλυ. Αυτά είναι απλά ο τρόπος μας να σας ευχαριστήσουμε.   


Το Όραμα της foreverΤο όραμά μας είναι αρκετά απλό – δουλεύουμε κάθε μέρα για να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Πραγματοποιούμε το όραμά μας βοηθώντας τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, παρέχοντας καλύτερα προϊόντα και ευκαιρίες για το μέλλον & προσφέροντας γενναιόδωρα στην παγκόσμια κοινότητα. 


Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για άριστη επιχειρηματική απόδοση, για το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους και τις κοινότητές τους και για το ενδιάφερον μας μας για το περιβάλλον, καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το σωστό, αντί να κάνουμε απλώς ό,τι «λειτουργεί».


 

Για περισσότερα από 42 χρόνια, η forever σημειώνει μια ολοένα και αυξανόμενη ανοδική πορεία Επιτυχίας. 


Ένα ξεκάθαρο όραμα, μοναδικοί πυλώνες Επιτυχίας και Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της τεράστιας Επιτυχίας. Θέλετε κι εσείς να έχετε μερίδιο στην Επιτυχία της forever; Τότε απευθυνθείτε σε μας! Με το καινοτόμο concept προώθησης των προϊόντων μας δίνουμε στον καθένα μια σημαντική Ευκαιρία να αλλάξει ριζικά τη ζωή του προς το καλύτερο.


 Η Επιτυχία και Καταξίωση εξαρτώνται, έτσι, αποκλειστικά από τους προσωπικούς στόχους του καθενός ξεχωριστά μέσα από το πιο Δίκαιο και Διαφανές Σύστημα που εξασφαλίζει σίγουρη Επιτυχία. Εξίσου σημαντική, όπως ο πυλώνας Επιτυχίας «Υψηλή Ποιότητα», είναι τα καινοτόμα προϊόντα που ενθουσιάζουν Συνεργάτες και Καταναλωτές μας ανά τον κόσμο. Τα πακέτα μας αποστέλλονται καθημερινά σε εκατομμύρια οικογένειες, οι οποίες χρησιμοποιούν τα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς, αλλάζοντας ριζικά την ποιότητα Ζωής τους. 


Περισσότεροι από 900.000 Συνεργάτες προώθησης διεθνώς και ο καθένας έχει να διηγηθεί τη δική του Ιστορία Επιτυχίας. 


Η forever προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές τόσο ως πρόσθετη, όσο και σε ως κύρια απασχόληση. Μερικοί χρηματοδοτούν με την βοήθεια της forever τις σπουδές τους, άλλοι αποκτούν ένα πρόσθετο εισόδημα, κάποιοι αποκτούν μία επαγγελματική καριέρα γεμάτη προοπτικές, ενώ άλλοι θέτουν καλύτερες προϋποθέσεις για την σύνταξή τους. Η forever είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Εταιρίες Άμεσης Προώθησης στον Κόσμο.


Από την ίδρυσή της, το 1975, η forever επιτυγχάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Η επιτυχία της forever βασίζεται σε μοναδικούς παράγοντες Επιτυχίας, Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη και ένα ξεκάθαρο Όραμα. 


Οι Αξίες της forever Πάθος, Εμπιστοσύνη, Υπευθυνότητα Υπέρτατος στόχος και ευθύνη της forever είναι να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο ανά τον κόσμο μία πραγματική ευκαιρία να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του: Με καινοτόμα και οικονομικά προϊόντα, με ένα ελκυστικό επιχειρηματικό μοντέλο, με πολυδιάστατες προοπτικές για όλους τους Συνεργάτες, καθώς επίσης με μια άριστη ποιότητα και ικανότητα σε όλα όσα η forever κάνει πραγματικότητα. 


Πάθος: Πάθος για τους Ανθρώπους, για τα Προϊόντα, για την Επιχείρηση. Στην forever βρίσκεται ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλες οι πράξεις και οι ενέργειες σε αυτήν την εταιρεία αφορούν στην επιτυχία των Συνεργατών της. Η forever μετέτρεψε σε Πάθος της το να κάνει άλλους ανθρώπους πετυχημένους. Οι πετυχημένοι Συνεργάτες της forever το γνωρίζουν: Δεν μπορείς να εργασθείς στην forever, μπορείς μόνο να ζήσεις με την forever.