Φιλανθρωπικό Έργο

Από μικρή ηλικία, ο Rex έμαθε την αξία του να υπηρετείς και να προσφέρεις. Σε νεαρή ηλικία, πέρασε δύο χρόνια στον Νότιο Ειρηνικό, βοηθώντας τους ανθρώπους των νήσων Σαμόα. Αγάπησε τους ανθρώπους και τη φιλοσοφία τους.

Ο Rex από τότε και έπειτα ίδρυσε πολυάριθμα σχολεία, αλλά και το Μουσείο του Robert Louis Stevenson για να τιμήσει το συγγραφέα που επίσης ερωτεύτηκε τα νησιά Σαμόα και τα έκανε τόπο κατοικίας του.

Ο Rex εργάστηκε για να προστατεύσει τις φυτείες του Stevenson και τις προσωπικές του επιρροές. Οι άνθρωποι της Σαμόα τίμησαν βαθιά τον Rex, επιβραβεύοντας τον με τον Υψηλότερο Τίτλο του Αρχηγού, δηλαδή ως ‘Tilafaiga’ για τις προσπάθειές του να σώσει τα δάση.

Ο Rex έκανε γενναιόδωρες δωρεές για το Ίδρυμα Burns and Trauma, το οποίο υποστηρίζει τους κατοίκους της Αριζόνας και  τις γύρω πολιτείες με το Πρόγραμμα Εγκατάστασης Συναγερμού Καπνού, το Camp Courage και  το Forever Courage House.
Η Forever Living Products έχει βραβευθεί για τις φιλανθρωπικές της δωρεές που ισούνται με ένα εκατομμύριο δολάρια –  το μεγαλύτερο ποσό που έχει δεχτεί ποτέ αυτό το Ίδρυμα.

Το Forever Giving ιδρύθηκε το 2009 για να προσφέρει έναν τρόπο στους καταναλωτές και στους Συνεργάτες της να κάνουν δωρεές για την παγκόσμια βελτίωση. Συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς παγκόσμια για να πολεμήσει ενάντια στη φτώχεια, στην πείνα και στην έλλειψη διαθέσιμων ιατρικών υπηρεσιών σε παιδιά. Επίσης, το ίδρυμα προσπαθεί να προσφέρει ανακούφιση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Ο Rex έχει μεγάλη  καρδιά και νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους – ειδικά για τους υπαλλήλους του, τους Συνεργάτες του και την κοινότητα.  Ο Rex και η γυναίκα του η Ruth αντιμετωπίζουν το φιλανθρωπικό τους έργο σαν το μεγαλύτερο επίτευγμά τους.

Forever Giving – Κάνοντας τη Διαφορά

H Forever Giving συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε παγκόσμια κλίμακα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τη βελτίωση της ανθρώπινης διαβίωσης.

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον μας και το Forever Giving θα επικεντρωθεί ειδικά στο να κάνει τη διαφορά σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας δωρεές, παροχές και μόρφωση ώστε να βοηθήσει στην εξάλειψη της φτώχειας, της πείνας και της έλλειψης διαθέσιμης ιατρικής φροντίδας σε παιδιά.

Το ίδρυμα επίσης υποστηρίζει τις προσπάθειες αρωγής για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε και στις κοινότητες των χορηγών μας. Το Forever Giving θα παράσχει ένα διαφανή τρόπο για τους ανθρώπους να κάνουν τις δωρεές τους, γνωρίζοντας πως αυτές οι δωρεές θα φτάσουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.