ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΛΟΣ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 – 30% ! Για πάντα 

  Γίνε μέλος σήμερα και ξεκίνησε να κερδίζεις από τις αγορές σου και να ανακαλύπτεις τον υπέροχο κόσμο της Ομορφιάς !Κάντε την εγγραφή σας στο aloe vera  και απολαύστε μοναδικά προνόμια ! 

Ενημέρωση: Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής Μέλους Οnline, θα πρέπει να συνοδευτεί μετά την εγγραφή μια πρώτη παραγγελία προϊόντα της επιλογής σας (minimum: 45€) ( NDP ΤΙΜΗ ) – 5%. Από της αναγραφόμενες τιμές καταλόγου

Αν δυσκολεύεστε στην εγγραφή κάντε κλίκ Στον παρακάτω σύνδεσμο * & Δείτε το παρακάτω βίντεο*!

Δείτε βήμα προς βήμα την διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής στην forever living εταιρεία.


Επιλέξτε για εγγραφή μέλους απο Ελλάδα η Κύπρο ! 

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ελλάδος 

 


https://foreverliving.gr/el/user/register/forever-business-owner/?ref=300000058256&state=cy

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Κύπρου 


Αν επιθυμείτε Υπάρχει ένα επιδοτούμενο Πακέτο !

Με το πακέτο αυτό θα μπορείτε στο εξής να αγοράζετε τα προϊόντα της Forever σε τιμές χονδρικής ξεκινώντας από το 5% με τη δυνατότητα να φτάσετε έως και το 30%.


Έτσι θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από την πώληση των προϊόντων ή απλά να σας βγαίνουν πιο οικονομικά τα προϊόντα προσωπικής σας κατανάλωσης. Θα μπορείτε αν θέλετε να παραγγέλνετε τα προϊόντα σας απευθείας από την Forever χωρίς να έχετε εμάς ως μεσάζοντες.


Με το πακέτο αυτό επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να προτείνετε την επιχειρηματική δραστηριότητα της Forever και σε άλλους ανθρώπους κι έτσι σταδιακά να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα ανεξάρτητων συνεργατών.


Καθώς θα αναπτύσσετε την επιχείρησή σας θα μπορείτε να κερδίζετε ποσοστά επί των πωλήσεων της ομάδας σας τα οποία πληρώνονται μηνιαίως από την Forever σε μορφή δικαιωμάτων και μπόνους παραγωγής.