ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

    Γίνε μέλος σήμερα και ξεκίνησε να κερδίζεις από τις αγορές σου και να ανακαλύπτεις τον υπέροχο κόσμο της Ομορφιάς ! Κάντε την εγγραφή σας στο foreveraloevera .gr και απολαύστε μοναδικά προνόμια!   

Ενημέρωση : Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής Μέλους Οnline, θα πρέπει να συνοδευτεί μετά την εγγραφή μια πρώτη παραγγελία προϊόντα της επιλογής σας (minimum: 55€)  ( NDP ΤΙΜΗ ) – 15%Από της αναγραφόμενες τιμές καταλόγου.  
 

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ελλάδος 

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Κύπρου 

Aυτό είναι το πακέτο με το οποίο γίνεστε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Forever.

Τα προνόμια που σας προσφέρει το Διεθνές Επιχειρηματικό Πακέτο της Forever μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με 2 τρόπους:

  • Να παραμείνετε προνομιούχος καταναλωτής των προϊόντων και απλά να εκμεταλλεύεστε την έκπτωση για να αγοράζετε τα προϊόντα για προσωπική σας χρήση.
  • Να αναπτύξετε την επιχείρησή σας Forever προωθώντας τα προϊόντα σε πελάτες σας και/ή δημιουργώντας ένα δικό σας δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Με το πακέτο αυτό θα μπορείτε στο εξής να αγοράζετε τα προϊόντα της Forever σε τιμές χονδρικής ξεκινώντας από το 15% με τη δυνατότητα να φτάσετε έως και το 35%. Έτσι θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από την πώληση των προϊόντων ή απλά να σας βγαίνουν πιο οικονομικά τα προϊόντα προσωπικής σας κατανάλωσης. Θα μπορείτε αν θέλετε να παραγγέλνετε τα προϊόντα σας απευθείας από την Forever χωρίς να έχετε εμάς ως μεσάζοντες. Με το πακέτο αυτό επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να προτείνετε την επιχειρηματική δραστηριότητα της Forever και σε άλλους ανθρώπους κι έτσι σταδιακά να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα ανεξάρτητων συνεργατών. Καθώς θα αναπτύσσετε την επιχείρησή σας θα μπορείτε να κερδίζετε ποσοστά επί των πωλήσεων της ομάδας σας τα οποία πληρώνονται μηνιαίως από την Forever σε μορφή δικαιωμάτων και μπόνους παραγωγής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Το Διεθνές Επιχειρηματικό Πακέτο της Forever περιλαμβάνει:

  • 1 Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1
  • 1 Smart Shaker
  • Αίτηση Ανεξάρτητου Συνεργάτη
  • DVD
  • Εκπαιδευτικά Βιβλία (4 τόμοι)
  • Κατάλογο Προϊόντων & Διαφημιστικά Έντυπα